Wie zijn we

Rabobank Mission Possible Nederland     IBAN NL07 RABO 0158045424

Doneer nu

Mission Possible is een christelijke hulpverlenings organisatie die zich richt op kinderen-jeugd uit probleemgezinnen, straatjeugd, tienermoeders en alcohol- en drugsverslaafden in Rusland, Oekraïne, Albanië en Bulgarije.

Mission Possible is opgericht in 1974 en werkt met vijf zusterorganisaties in het Westen (Finland, AmerikaZweden, Engeland en Nederland) en tien organisaties in Oost Europa (Albanië, Bulgarije, Rusland en Oekraïne).

Engelse VlagEnglish readers please press here.


Mission Possible in het kort:

Download hier een PowerPoint-presentatie over Mission Possible in Rusland.


Onze principes zijn:


Lokale organisatie - geen vertegenwoordigingen: We richten ons op het initiëren en ontwikkelen van activiteiten door het opzetten van lokale organisaties; geen vertegenwoordigingen van Westerse organisaties. De lokale organisaties zijn zelfstandig en officieel geregistreerd volgens de wetgeving in het land van vestiging.

Lokale staf: Er zijn ruim 70 lokale medewerkers en honderden lokale vrijwilligers. Wij maken alleen gebruik van staf uit het Westen wanneer speciale expertise nodig is en dan alleen voor een korte periode.

Lichte organisatie structuur: Slechts drie fulltime medewerkers en drie parttime medewerkers werken bij de Westerse organisaties, vanuit kantoren aan huis. De overheadkosten zijn daardoor laag. Het hoofdkantoor van Mission Possible is gevestigd in Finland.

Brede samenwerking: Mission Possible werkt samen met privé personen, bedrijven, kerken van verschillende gezindte en andere organisaties die bezorgd zijn over kinderen en jeugd in nood. In de projectlanden wordt nauw samengewerkt met lokale autoriteiten zoals politie en sociale dienst.