Bemoedig & doe mee!

Kaartenschrijfactie

We hebben elkaar nodig. We zijn aan elkaar gegeven. Als christenen samen vormen we samen een wereldijde gemeenschap. Mission Possible Nederland is als een brug, tussen u als ‘bemoediger’ en degene die de hulp ontvangt. Dit jaar willen we onze mensen in Albanië, Armenië, Bulgarije, Oekraïne en Rusland bemoedigen. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

We willen graag meer dan 300 mensen in 5 landen een bemoedigingskaart sturen. Daarom hebben we verschillende Bijbelteksten vertaald. Wij zorgen ervoor dat de kaarten hun bestemming bereiken. Help je mee?

“Bemoedig elkaar daarom,
en bouw de één de ander op,
zoals u trouwens al doet.”

1 Thessalonicenzen 5:11

”Het is een mooi initiatief om zo vrouwen die onze steun en gebed hard nodig hebben via een vrolijk kaartje te bemoedigen. Voor mijzelf is het een stukje ontspanning wanneer ik de kaartjes inkleur. Ik vind het ook bijzonder om een persoonlijke boodschap toe te voegen.”

Thea

“Wat een verrassing toen ik de kaart kreeg. het raakte me dat iemand duizenden kilometers verderop deze Bijbeltekst aan mij geeft. De kaart krijgt een mooi plekje in mijn huis.”

Kristina

Stuur deze, en andere vrouwen, een bemoediging!

Meribane (73) uit Albanië

Meribane komt regelmatig naar onze vrouwenuurtjes. Ze woont in een moslimwijk en de zorg voor haar gezin kwam op haar neer. Het is bijzonder voor haar om even tot rust te komen en oprechte aandacht voor haar als persoon te ervaren. Met Meribane en andere vrouwen lezen we uit de Bijbel en bidden met hen. Op deze manier bereiken we hen met het Evangelie.

Anya (78) uit Oekraïne

Ondanks dat ze al haar drie kinderen verloor, staat Anya nog positief in het leven. Ze drinkt regelmatig thee met de mensen in haar buurt. Dan staat ze voor hen klaar met advies. We hebben Anya een Bijbel, een warme deken en een voedselpakket gegeven. Zo helpen we mensen als Anya die het moeilijk hebben op het platteland van Oekraïne.

Leanne (36) uit Armenië

Leanne is moeder van vier kinderen. Haar man is omgekomen in de strijd met Azerbeidzjan. Mission Possible helpt Leanne door haar cursus voor kapster te financieren. “In het dorp is geen kapper. Ik heb al ervaring opgedaan met mijn drie dochters. Die hebben allemaal lang haar. Ik vind het knippen erg leuk en de cursus leerzaam.”

Sveta (23) uit Rusland

Sveta is moeder van vier kinderen. Ze heeft al een bewogen leven achter de rug. Na de bevalling van haar jongste zoon is ze in het Mission Possible opvangcentrum terecht gekomen. Hier kan ze op adem komen en een plan maken voor de toekomst voor haarzelf en haar kinderen.

Danka (18) uit Bulgarije

Jonge Roma moeders als Danka ontvangen in Bulgarije een babybox van Mission Possible. Op die manier leggen we contact en delen we de liefde van de Heere Jezus uit. Daarnaast zijn we in Roma dorpen actief aanwezig om de mensen te ondersteunen bij de problemen die ze tegenkomen in hun dagelijks leven.

Stappenplan

 

  1. Download, print, knip en plak de ansichtkaart en versier, kleur of illustreer de voorkant.
  2. Schrijf een persoonlijke boodschap op de achterkant en vul je eigen contactgegevens in.
  3. Stuur de kaart op in een envelop gratis naar: Mission Possible; Antwoordnummer 97497, 9749 ZX MATSLOOT.
  4. Ontvang een bemoediging terug. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen, zodat je eind 2024 ook een bemoediging terug krijgt!

Help mee & doneer

Doneer een (klein) bedrag voor de bemoedigingsactie. Namens hen enorm bedankt voor de persoonlijke en financiële bemoediging!

Dankjewel voor je tijd en aandacht om een ander te bemoedigen. Dat waarderen we enorm!