Doe mee

en help moeders en kinderen

Ik wil graag bidden

Bidden is iets wat we altijd en overal kunnen doen. In onze nieuwsbrief worden regelmatig gebedspunten genoemd. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, en lees en bid met ons mee.

Ik wil graag geven

Elke euro maakt verschil, dus is elke gift heel erg welkom! Je kunt algemeen voor Mission Possible geven of specifiek een land kiezen via het keuze menu. Wil je als fonds, bedrijf of grote donateur heel gericht aan een team of project geven? Omschrijf dat helder bij de overboeking of neem even contact op met Gerande.

Ik wil graag helpen

Je kunt ons helpen door aandacht te vragen voor ons werk. In jouw bedrijf, kerk of jeugdgroep. Ook kun je een sponsoractie starten. Heb je een leuk idee? Laat het dan weten! We denken graag met je mee en helpen je met informatie.

Als kerk

Als kerk kun je een collecte organiseren voor het werk van Mission Possible. Hieronder is meer informatie te vinden voor in het kerkblad of op de beamer. Sommige kerken houden een jaar lang een diaconaal gemeenteproject en bezoeken daarbij ook het werkveld. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Gerande.

PowerPoint
Filmpje (0:30)
Filmpje (1:36)
Filmpje Babybox (3:14)

Als school

Als school kun je één van onze projecten en de verhalen van kinderen die daar wonen behandelen. Laten zien dat de wereld waarin we leven, groter is dan Nederland. Eventueel gekoppeld aan een sponsorevent en/of veldbezoek. We denken graag met je mee.

Als ondernemer

Vanuit verschillende bedrijven wordt het werk van Mission Possible financieel ondersteund. We hebben geen businessclub. Wil je als bedrijf een specifiek project of team ondersteunen? Dat kan. Neem even contact op met Gerande.