Doneer

Geef moeders en kinderen een hoopvolle toekomst

Doe mee

Ja, hier hebben we jou nodig! Want naast gebed, hebben we giften nodig om ons werk te kunnen doen. Je kunt één keer geven (ook anoniem) en periodiek geven. Doe je mee?

Zelf een gift overmaken kan ook via NL07 RABO 0158 0454 24 t.n.v. Mission Possible Nederland.

Hieronder leggen we uit wat we doen met het geld dat binnenkomt. Als je echt van de cijfertjes bent, duik dan eens in ons jaarverslag, of stuur een e-mail aan Bert. Die is er ook goed in.

Waar gaat je gift naar toe?

Naar lokale projecten

En die projecten worden niet vanaf een vergadertafel hier in het westen bedacht. En als het dan anders gaat dan wij als westerlingen hadden bedacht? Dan is dat zo. De ervaring leert dat het heel vaak toch wel goed komt.

Naar directe en praktische hulpverlening

Eten uitdelen als er honger is, babyspullen als er armoede is. Noodhulp als er oorlog is. Onderwijs als er gebrek aan mogelijkheden zijn en een warm thuis als je zonder zit.

Naar hulp op de lange termijn

Niet zomaar uitdelen, maar met een plan om de mensen die we helpen op kortere of langere termijn zelfstandig te laten zijn.

Naar onze lokale collega’s

Onze collega’s kennen de taal, de hulpvraag en de cultuur van binnenuit. Projecten in Rusland hebben Russische medewerkers, projecten in Bulgarije hebben Bulgaarse en/of Roma medewerkers. Idem voor onze andere doellanden. Op deze manier hebben we ruim zestig professionele mensen in dienst.

Naar salarissen

Bert en Gerande zijn in dienst van Mission Possible om de dagelijkse gang van zaken uit te voeren. Daar krijgen ze een salaris voor. Als ze een hoog salaris hadden willen verdienen hadden ze beter bij een andere organisatie aan het werk kunnen gaan. Wil je weten hoeveel ze verdienen? Kijk in het jaarverslag of bel ze even. Vinden ze prima.

Je geld wordt niet gebruikt:

Voor een kantoorpand

We hebben alleen een laptop nodig voor ons werk. Dus dat doen we gewoon lekker thuis. Of als we onderweg zijn.

Beloning voor het bestuur

Zijn er goede doelen die dat wel doen dan?

Voor personeelsuitjes

We gaan vaak genoeg op reis voor het werk. Als we thuis zijn, willen we ook graag thuis zijn.

Voor een auto van de zaak

Onze eigen auto rijdt prima. En als het even kan, nemen we het OV.

Voor reizen met donateurs

Mensen die met ons mee reizen om het werk te zien en beter te leren kennen, betalen hun eigen rekening.