Evenement

Totaal opgehaald

€ 5.050,00

51 %

Rutger de Jonge - mountain ultra marathons

PROJECT POSSIBLE!

Dit jaar 2023 doe ik, Rutger de Jonge, mee aan drie verschillende mountain ultra marathons. Bij elkaar opgeteld is dit ruim 250 kilometer en 15.000 hoogtemeters. Dit doe ik voor kansarme kinderen en gezinnen in Odessa, Oekraïne.

 

Het raakt mij dat deze kinderen in een oorlogssituatie leven en vaak niet dezelfde mogelijkheden hebben om zicht te ontwikkelen zoals jij en ik dat hebben. Door mezelf voor deze marathons te laten sponsoren wil ik verschil maken in de levens van deze kinderen.

 

Organisatie Mission Possible voorziet kinderen en gezinnen uit Odessa van onder andere voedselpakketten, kleding en brandhout. Juist nu in tijden van oorlog is de vraag naar deze spullen groot. Naast het uitdelen van voedselpakketten organiseert Mission Possible onder andere sport- en spelactiviteiten voor de kinderen en helpen zij bij het repareren van oorlogsschade. Ook de komende maanden wil zij blijven doorgaan met het lokaal uitdelen van brandhout en voedselpakketten.

 

Mission Possible zet zich in om kansarme gezinnen te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan gezinnen waar sprake is van armoede. Maar ook problemen zoals alcoholverslaving, ouderdom en eenzaamheid, ziekte of werkloosheid. Door samenwerking met de plaatselijke sociale dienst weet Mission Possible deze mensen te bereiken. Met name deze doelgroep wordt zwaar getroffen door de gevolgen van de oorlog. Als hun huizen beschadigd raken door een raketaanval, zijn er geen mogelijkheden om dit te repareren.

 

De goederen die Mission Possible uitdeelt worden via lokale contacten ter plaatse ingekocht. Zo worden hoge hoge transport- en invoerkosten vermeden.

 

Wil jij samen met mij verschil maken? Voor slechts 10,- kun je één gezin een voedselpakket geven en een week lang van eten voorzien!

 

Doneer jouw bijdrage nu via de link in bio / QR code etc.

1 Actie:

Opgehaald

€ 5.050,00

51 %

Rutger de Jonge

Actie bekijken